EN | MK

НОВОСТИ

„Еднаш славејче, засекогаш славејче“ е мотото  што сегашните и поранешните членови на еден од најстарите детски фестивали во нашата држава „Златно Славејче“ го користат низ живтот. Понесени од ова мото, нашиот бренд беше иницијатор за дружбата по завршувањето на манифестацијата каде сегашните и поранешните славејчиња се сретнаа, разговараа и дискутираа за нивните сеќавања од фестивалот, пријателството и вредните лекции стекнати низ нивното искуство. Прочитајте повеќе на: http://www.kafepauza.mk/pres/poraneshnite-slavejchinja-so-kroasanite-4u-se-prisetija-na-zaednichkite-nastapi/