EN | MK

НОВОСТИ

4U кросаните не само што ги поддржуваат младите туку нудат и поддршка на секој кој е заинтересиран за спорт, природа и здрав живот. Во 2017  нашиот бренд ја поддржа традиционалната велосипедска тура „Мариово оф роуд“. Целото велосипедско патување се снимаше со дрон и GoPro камера од страна на учесник на настанот и во текот на целата тура спортските ентузијасти ужуваа во познатите 4U вкусови на какао, ванила, кајсија и  јагода, како и оние со двоен полнеж од какао-ванила и ванила-вишна.

Прочитајте повеќе на: http://www.kafepauza.mk/pres/poglednete-ja-velosipedskata-of-roud-tura-niz-mariovo-prikazhana-so-dron-i-gopro-kamera/