EN | MK

НОВОСТИ

„Не е доволно добро додека не е целосно револуционерно“ – водејќи се од оваа главна мисла, инспиративен патоказ и мотивација, Жито-Пром ги прошири своите корени кон нови предивици, надеж и подобрен квалитет.

4U е постојано во обиди да ги следни модерните трендови на напредната технологија што расте со брзина на светлината. Доколку сте заинтересирани за тековниот развој и креативноста на 4У кроасаните можете информативно да ги прочитате елекронските списанија меѓу нив и списаните IN storе. Многу прашања се прашуваат, длабоки сеќавања се навраќаат датирајќи од тешкиот почеток, успесите, конкуренти, пазари што треба да се освојат и најбитно – постојаните напори овие 4U кроасани да бидат највкусната закуска што некој некогаш ја вкусил!

Добредојдени сте да ги прочитатите приказните за 4U. Секоја историја што опишува нешто посебно не смее да се пропушти, мора да се прочита! Вие слободно можете да ги зачините моментите на читање на новостите за 4U кроасаните со вкусна 4U ужинка!

Прочитајте повеќе на: http://instore.mk/frontpagenews/newsarticle/InStory-Razvojniot-pat-na-Zito-prom