EN | MK

НОВОСТИ

Следејќи ја идејата да се создаде производ што има вкус и мириса како да е домашно подготвен, Жито-Пром ги произведува своите кроасани  со квалитет што освојува дури девет странски пазари. Нашата успешна приказна којашто трае 19 години се објавува во првото македонско слектронско списание рефлектирајќи ги нашите почетоци, развој и континуиран напредок во нашата италијанска рецептура и ширење на пазарот. Прочитајте повеќе на: http://emagazin.mk/vesti/vest/27799?title=makedonski-kroasani-osvojuvaat-devet-stranski-pazari