EN | MK

НОВОСТИ

Жито-Пром и брендот 4U ќе учествуваат на најголемиот светски саем за слатки и ужина што ќе се одржи од 28.01.2018 – 31.01.2018 во Келн, Германија. Тоа ќе биде одлична можност за средба помеѓу потрошувачите и потенцијалните партнери и можност за развој на цврста работна стратегија што ќе ги приближи кроасаните поблиску до вашите домови.