EN | MK

ТРАДИЦИЈА

1997

Компанијата започна со работа со изградбата на мелница во Гевгелија, Македонија.

2001

Мелницата е опремена со последната модерна техологија.

2002

Изградено е првото сило за складирање жито.

2010

Создаден е брендот 4U, додека се изгради и нова фабрика за производство на кроасани.

2013

Воспоставена е лабораторија за контрола на квалитетот на брашното, употребувајќи ја последната австриска технологија.

2015

Се додаваат нови вкусови и грамажи во категоријата на производство на кроасани.

2016

"4U" брендот прави целосна обнова на своите пакувања.

2018

Се отвара нова фабрика за кроасани со дуплиран производствен капацитет.