EN | MK

 

         

Нашите вкусни кроасани се достапни и под приватен бренд. Нашите партнери имаат шанса да изберат од различните вкусови и полнежи како кроасани со какао, јагода, кајсија, ванила, вишна, лешник и многу други по нивна желба. Било кој вкус може да се направи во различни грамажи од 40 гр. до 150 гр. Жито Пром со современата лабораторија, имплементираните стандарди за квалитет и тимот кој вредно работи да постигне одличен вкус, успева да ги задоволи барањата за квалитетен производ. Способноста да се создаде индивидуално решение според потребата на клиентите е една од главните причини зошто да го изберете "Жито Пром" како Ваш соработник за Вашиот бренд.